miercuri, 28 septembrie 2011

Everything happens for a reasonMama avea o vorba “ in viata trebuie sa faci toate lucrurile la timpul lor ca altfel pierzi trenul”, nu am inteles niciodata ce si cum mai exact pierzi (ea se referea la sansa), din moment ce nu stai efectiv pe loc ci faci alte lucruri. Atunci cand nu mi-au permis intrarea in licenta la timp cu restul colegiilor si am dat-o dupa jumatate de an, au sarit ai mei ca arsi ca imi pierd “sansa” de a da la master si au stat suparati zile in sir (de parca la anu nu se putea) si uite asa m-am simtit stigmata pana am dat licenta intr-un final in iarna.

La randul meu am si eu o vorba “ toate lucrurile se intampla cu un motiv” si pe baza acestui principiu am continuat sa-mi vad de viata alergand prin “gara”. Printr-o insiruire de coincidente si ironii ale sortii am ajuns la festivitatea de sfarsit de an la Unarte unde am stat pana seara si am petrecut alaturi de niste prietene. Pentru mine viata “la Arte” a fost intotdeauna ceva aparent inaccesibil (sunt altii cu mult mai mult talent) insa de data asta am zis hai sa incerc sa-mi indepilnesc un vis mai vechi de-al meu, sa dau la fotografie (niciodata nu am avut cand in timpul facultatii). Am urmat sfaturile prieteni mele si am fost la cursurile de pregatire din vara cu gandul ca eu dau la master, dar cu o saptamana inainte sa se sfarseasca cursul a incoltit in mine ideea ca as putea da chiar la facultate..iar (desi eu nu aveam nici un fel de portofoliu pentru ca la master nu imi trebuia). De ce nu?

Am pus mana pe aparat si am fotografiat ceea ce intelesesem eu ca vor si cauta profesorii de aici si vedeti mai jos ce a iesit. Nu pot spune ca fotografiile ma reprezinta, dar pe ideea “ fa-te frate cu dracul pana treci lacul” am intrat in primii zece.

Daca as fi dat licenta la timp si as fi intrat la master nu m-as mai fi deranjat sa mai dau si alte examene, sa urmez cursuri in plus, dar in situatia data nu aveam nici un motiv sa nu incerc, asa ca domnule profesor va multumesc ca nu ati avut timp si chef sa dati o semnatura pe lucrarea mea de licenta!

Mai jos am prezentat portofoliul meu (Nuduri, Peisaj urban si Natura statica) prezentat la admiterea de la Universitatea de Arte Bucuresti pentru Facultatea de Arte Plastice specializarea Foto-Video.

2 comentarii:

  1. felicitari ...! sincere si bucuroase felicitari...! daca ai intrat si fara taxe sunt chiar uimit...!
    ..in alta ordine de idei de ce sunt nudurile tale atit de suferinde ...femeia obiect ....fetish.....legata ....este departe de libertatea si bucuria frumusetii trupului uman ,...! portofoliul tau imi pune prea multe intrebari....dar poate mai vorbim ...cindva ..!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da am intrat la fara taxa pe locul 10 pe meritul meu propriu si personal :p. Nudurile nu au vrut sa faca referinta la femeia perfecta, femeia frumoasa, femeia constransa de societate in a fi perfecta in a avea o imagine impecabila, ci mai degraba la femeia libera in a-si exprima preferintele chiar cu riscul de a strica acea imagine pretinsa.

    RăspundețiȘtergere